rafiki, ale wierz mi nie dało się jechać taka była zawierucha śnieżna autostrada biała auto miałem tak uwalone ze tylko szyba przednia gdzie wycieraczki zebrały coś było widać jeszcze ciągnołem przyczepe 2 osi osiówkę dupneli była masakra wtedy
rafiki, ha ha córka mi pomagała w pisaniu a ma 3 lata nie sprawdziłem i puściłem chodziło o to że pogoda i droga była masakryczna w nocy jade na Litwe mam nadzieje ze droga będzie ok i nie nawdycham się znów płynu :szeroki_usmiech
A tak serio, to dopóty, dopóki jest mróz powyżej -15*C, to KAŻDY płyn, który ma napisane -22*C będzie zamarzał na nierozgrzanej szybie podczas ruszania z parkingu, gdyż każdy "psik" jest rozbijany na mniejsze cząstki i pęd powietrza podczas jazdy dokonuje dzieła.
bobolino, ta z avatara to moja osobista asystentka ale ciiiiiii
[ Dodano: Sob 23 Lis, 13 20:22 ] rafiki, wiesz ja już z wiekiem cenie sobie jakość a nie ilość więc raczej nie grozi mi spożywanie płynu właśnie wróciłem z Litwy i pare flaszek przywiozłem tylko kiedy będę miał czas je spożyć jak ciągle jakieś wyjazdy
nasze Państwo, w trosce o Wasze zdrowie, zabroniło zmywać szyb na pochodnych metanolu i postanowiło OPODATKOWAĆ PŁYN DO SPRYSKIWACZY, celem załatania dziury budżetowej.
Nic tylko za chwilę kluby żużlowe będą opodatkowane za 100% paliwo do GMa.
Mi mój zapas CH3OH starczy na 3-4 lata :lol:
Dla tych co nie wiedzą on wcale nie śmierdzi
Komentarz